Gazduire web cu o interfata noua

4 Jan

Noua interfata HostZilla doreste sa incapsuleze notiunea de simplitate complexa, oferind un design unic si neconservator.

Great lookNoul aspect HostZilla doreste totodata sa accentueze noua oferta de gazduire web, construita pe cPanel + Cloud Linux pentru un mai bun control al resurselor de pe serverele de gazduire web. Suportul tehnic este de acum integrat in site prin WHMCS si ofera utilizatorilor acces la toate informatiile de care au nevoie despre pachetele de gazduire web.

Logoul HostZilla a fost si el modificat pentru a reflecta ideea de sustenabilitate a serviciilor de gazduire web oferite. Preturile au fost ajustate, toate tarifele fiind modificate si adaptate pentru prezent, impreuna cu cele mai importante optiunilor si extra-optiuni pentru pachetele de gazduire web. Astfel, clientii au la dispozitie intreaga suita cPanel si cele mai importante si relevante pluginuri active.

Conturile de gazduire web se activeaza acum automat, daca plata se face prin Paypal, activarea se face instantaneu in primul minut de la efectuarea platii.

Adauga un Reply