Gazduire web

Termeni si conditii

Termeni de acceptanta

Politica de confidentialitate

TIER S.R.L. denumita in continuare HostZilla in calitate de proprietar al www.hostzilla.ro respecta caracterul privat al informatiilor transmise prin intermediul aplicatiilor online disponibile pe acest website, conform "Politicii de confidentialitate" prezentata in continuare.

HostZilla certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

HostZilla garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre TIER SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TIER SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopurile colectarii datelor sunt: furnizarea serviciilor conform ofertei curente, precum si inregistrarea domeniilor web in numele clientilor. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

TIER SRL este inregistrata la Autoritarea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 25322.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Definitii

1. Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

3. Stocare - pastrarea indiferent de suport a datelor cu caracter personal;

4. Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

5. Operator - orice persoana fizica sau juridica, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

6. Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

7. Destinatar - orice persoana fizica sau careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert;

8. Date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

9. Date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii sau a unei persoane. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

10. Date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea datelor cu caracter personal

HostZilla poate colecta date cu caracter personal de la vizitatorii si oricare clienti ai website-ului www.hostzilla.ro prin furnizarea voluntara a acestora.

Formularul de comanda disponibil pe website-ul www.hostzilla.ro necesita pentru plasarea oricarei comenzi date prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria "business contact".

Scopurile in care aceste date pot fi folosite sunt urmatoarele:

1. Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor clientilor.

2. Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau referitoare la produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat, sau asupra carora v-ati manifestat interesul.

3. Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

4. Pentru a putea asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale website-ului.

HostZilla colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul website-ului, inclusiv adresa IP de pe care vizitati website-ul. HostZilla poate folosi tehnologie cookies, ce permite stocarea temporara de date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru a imbunatati securitatea accesului.

2. Pentru a va furniza un serviciu optim.

Pe acest website se gasesc formulare pentru a ne putea contacta prin e-mail. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar HostZilla le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

HostZilla poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
(a) conformarea la rigorile legii;
(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale HostZilla si ale website-urilor sale, sau
(c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice;
(d) actionarea in circumstante ce necesita protejarea drepturile de autor dovedite.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

HostZilla nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Date statistice

HostZilla poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

1. Realizarea de analize sau rapoarte;

2. Realizarea de informari;

3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor sau/si serviciilor oferite de catre HostZilla.

Securitatea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata, folosindu-se un certificat digital.

Serverele pe care website-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Politici de Confidentialitate este impusa pentru a putea accesa orice servicii HostZilla

Pentru orice intrebari legate de Politica de Confidentialitate va rugam sa ne contactati.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul HostZilla. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din acelasi oras cu sediul HostZilla.

Politica de confidentialitate

TIER S.R.L. denumita in continuare HostZilla in calitate de proprietar al www.hostzilla.ro respecta caracterul privat al informatiilor transmise prin intermediul aplicatiilor online disponibile pe acest website, conform "Politicii de confidentialitate" prezentata in continuare.

Definitii

1. Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

3. Stocare - pastrarea indiferent de suport a datelor cu caracter personal;

4. Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

5. Operator - orice persoana fizica sau juridica, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

6. Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

7. Destinatar - orice persoana fizica sau careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert;

8. Date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

9. Date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii sau a unei persoane. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

10. Date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea datelor cu caracter personal

HostZilla poate colecta date cu caracter personal de la vizitatorii si oricare clienti ai website-ului www.hostzilla.ro prin furnizarea voluntara a acestora.

Formularul de comanda disponibil pe website-ul www.hostzilla.ro necesita pentru plasarea oricarei comenzi date prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria "business contact".

Scopurile in care aceste date pot fi folosite sunt urmatoarele:

1. Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor clientilor.

2. Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau referitoare la produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat, sau asupra carora v-ati manifestat interesul.

3. Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

4. Pentru a putea asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale website-ului.

HostZilla colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul website-ului, inclusiv adresa IP de pe care vizitati website-ul. HostZilla poate folosi tehnologie cookies, ce permite stocarea temporara de date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru a imbunatati securitatea accesului.

2. Pentru a va furniza un serviciu optim.

Pe acest website se gasesc formulare pentru a ne putea contacta prin e-mail. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar HostZilla le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

HostZilla poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
(a) conformarea la rigorile legii;
(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale HostZilla si ale website-urilor sale, sau
(c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice;
(d) actionarea in circumstante ce necesita protejarea drepturile de autor dovedite.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

HostZilla nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Date statistice

HostZilla poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

1. Realizarea de analize sau rapoarte;

2. Realizarea de informari;

3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor sau/si serviciilor oferite de catre HostZilla.

Securitatea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata, folosindu-se un certificat digital.

Serverele pe care website-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Politici de Confidentialitate este impusa pentru a putea accesa orice servicii HostZilla

Pentru orice intrebari legate de Politica de Confidentialitate va rugam sa ne contactati.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul HostZilla. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din acelasi oras cu sediul HostZilla.